Team

Even voorstellen

Graag stellen wij ons team aan u voor. Klik op onze medewerkers om hun naam en functie te lezen.
Via de e-mail button kunt u eventueel een e-mail aan de betreffende medewerker sturen.

Jan van Heeswijk

Algemeen directeur, Gecertificeerd Financieel Planner

Naast uw adviseur op het gebied van hypotheken en bedrijfsmatige verzekeringen is Jan van Heeswijk tevens oprichter van Van Heeswijk Advies. De klanten van het eerste uur kennen Jan als hún aanspreekpunt voor alles op het gebied van financiële zaken. Deze persoonlijke manier van werken geldt dan ook als motto voor het gehele kantoor.

Annemarie de Groot

Office-manager

Annemarie zorgt ervoor dat alles op kantoor op rolletjes verloopt. Zij bewaakt de werkprocessen, draagt zorg voor de externe communicatie en zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan functioneren. Daarnaast verzorgt zij de salarisadministratie voor de klanten van Van Heeswijk Administraties.

André van Stee

Vennoot

André geeft leiding aan het administratieteam en onderhoudt op een persoonlijke manier de contacten met de klanten. Hij is fiscaal adviseur en heeft up-to-date kennis op het gebied van fiscale wetgeving, jaarrekeningen en heeft een brede ervaring op het gebied van alles wat met ondernemerschap te maken heeft.

Marianne van den Berg

Senior Administratief medewerkster

Marianne verzorgt de administraties en draagt zorg voor de controle en planning van de BTW-aangiften van onze klanten. Daarnaast ondersteunt zij Nathalie bij haar werkzaamheden.

Ricardo Veth

Junior Assistent Accountant

Ricardo draagt zorg voor de controle van de administraties, voorbereiding van de jaarrekeningen en houdt de jaarplanning in de gaten. Hij is leergierig en onderhoudt klantcontact voor diverse administratieve en fiscale zaken.

Nathalie den Hartog

Administratief medewerkster

Nathalie is met name in de drukke btw-aangiftemaanden veel bij ons op kantoor om alle administraties weer op tijd te verwerken en in te dienen bij de Belastingdienst.

Leen Boers

Assistent Accountant

Leen is assistent accountant en hbo-afgestudeerd in de bedrijfseconomische richting. In combinatie met zijn ruime praktijkervaring is hij een gewaardeerde sparringpartner voor veel van onze relaties.  Leen is multifunctioneel, leergierig en is goed in staat de materie op een begrijpelijke manier te presenteren.

 

Verzekeringen, in de praktijk gekoppeld aan financiële planning, hypotheken en spaaradvies zijn de vakgebieden bij uitstek van  Van Heeswijk Assurantie en Adviesbureau. Dit alles is er vooral op gericht de ondernemer zoveel mogelijk het werk uit handen te nemen, zodat die meer tijd overhoudt om zich op zijn ‘core business’ te richten.  Daar, waar hij zijn winst creëert.

Dit laatste gebeurt via ons Assurantie & Hypotheekadviesbureau welke uiteraard nauw samenwerkt met het administratiekantoor.

John de Wit

Financieel Planner

John is gecertificeerd financieel planner en aangesloten bij de stichting FFP. Een FFP’er voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Deze eisen hebben betrekking op zowel vakinhoudelijke kennis, als gedrag en aanspreekbaarheid. Kortom, een FFP’er staat voor kwaliteit, integriteit en deskundigheid. John beschikt over 20 jaar praktijkervaring en is dus een zeer ervaren financieel adviseur.

Marieke Berkelaar

Intern accountmanager zakelijke relaties

Marieke werkt met veel plezier 3 dagen per week op kantoor. Zij is specialist op het gebied van zakelijke verzekeringen. De risico’s die u zakelijk loopt, kunnen grote consequenties hebben. Deze risico’s worden door haar in kaart gebracht en met haar kennis en ruime ervaring wordt er door haar een advies uitgebracht om deze risico’s eventueel af te dekken in de vorm van een verzekering.

Marjolein de Borst

Assurantie adviseur binnendienst

De kans is groot dat u Marjolein als eerste spreekt als u contact opneemt met ons kantoor. Natuurlijk loopt tegenwoordig veel via internet en e-mail, maar persoonlijke service en uitleg stellen wij nog altijd zeer op prijs. Zij adviseert u op het gebied van particuliere schadeverzekeringen en met een eventuele schade kunt u dan ook prima bij haar terecht.