Online boekhouding

Zelf uw boekhouding (gedeeltelijk) voeren

Online boekhouden is de toekomst. De samenwerking met van Heeswijk Administraties is simpel. U geeft zelf aan welke onderdelen van uw boekhouding u zelf wilt verzorgen en welke u door ons wilt laten doen. Hierin zijn wij flexibel en willen graag tegemoet komen aan uw wensen. Standaard werken we samen met Unit4, maar ook met Exact Online, Reeleezee en andere pakketten kunnen wij goed samenwerken.

Met de versies van Unit4 Multivers Online kunnen zowel u, als wij gezamenlijk toegang verkrijgen tot de administratie, zodat wij desgewenst de controles snel en efficiënt online kunnen uitvoeren. Dit zorgt voor een optimale gegevens uitwisseling tussen u en ons kantoor. Dit betekent onder andere dat de uitwisseling van back-ups niet meer noodzakelijk is.

Werkt u met Unit4 Multivers Online, dan kunt u uw online boekhouding combineren met Rabo internetbankieren Professional, ABN-AMRO en/of Mijn ING Zakelijk. U koppelt uw betaalrekening aan uw online administratie. Uw administratie wordt dagelijks up-to-date gehouden. Het voordeel voor u is dan ook dat u nooit meer uw bankmutaties hoeft over te typen of handmatig te uploaden naar uw boekhouding. Naast tijdsbesparing heeft u altijd een actueel overzicht van uw financiële positie en inzicht in openstaande posten.