Van Heeswijk Assurantie & Hypotheek Adviesbureau

Gekwalificeerd lid van het NOAB

Vanaf 14 januari 2015 zijn we gekwalificeerd lid van het NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen)! Naast de kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht die we al hadden voor u als klant, zitten er aan het lidmaatschap nog een groot aantal voordelen. U bent zeker van onze kwaliteit en vakkennis, we houden onze kennis up-to-date met permanente educatie, hebben altijd gespecialiseerde vakmensen achter de hand, hebben een (ethische) beroepscode en werken constant mee aan vernieuwingen die vanuit wet- en regelgeving en de overheid gevraagd worden.
Het is goed te weten dat dit alles gewaarborgd is. Voor u als klant verandert er niets. Wij blijven net zo voordelig, laagdrempelig, persoonlijk en verzorgen het werk voor u nog altijd op hetzelfde kwaliteitsniveau als u van ons gewend was. Maar wat we vooral willen blijven doen is het proactief meedenken met de ondernemer en naast hem/haar staan!

logo-noab

NOAB is dè branchevereniging voor kantoren die actief zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening en zich richten zich op MKB-ondernemers. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen. Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Leave a Comment